Home

Iedereen woont in huizen, leert op scholen of werkt in fabrieken en kantoren. De rest van de tijd brengt men door in winkels, sportaccommodaties, overheidsgebouwen, kerken, ziekenhuizen, zorginstellingen etc. Gebouwen zijn dus van grote invloed op het dagelijkse leven.
 
Als opdrachtgevers, architecten en bouwers hebben we dan ook de verantwoordelijkheid om zorgvuldig met onze ideeën en werk om te gaan. Bouwplannen moeten voldoen aan de wensen van opdrachtgevers en eindgebruikers, met evenwicht tussen de gewenste bebouwing en bestaande omgeving.

Domus is een veelzijdige bouwer; actief in verbouw, onderhoud, renovatie en beheer in zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Met een hoofdvestiging in Zwolle en twee nevenvestigingen in Hardenberg en Groningen bestrijken wij een groot deel van noordoost Nederland. Hierdoor zijn wij in een grote regio snel inzetbaar bij eventuele calamiteiten.

Domus is VCA gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland. Deze keurmerken onderstrepen onze filosofie van eerlijk bouwen.

leeg
Zwolle
T  038 460 89 86

Hardenberg
T  0523 23 36 20

Groningen
T  050 744 00 00